free webpage counters

Fysikshow.dk

Intern
Forside
Introduktion | Hvad laver vi? | Fysikforsøg
Feedback | Billeder fra shows
Kalender | Bestil et show | Hvor har vi været?
Hvem er vi? | Tidligere medlemmer | VIP
Forside | Program | Praktiske oplysninger | Online-tilmelding | Sponsorer | Udsendt materiale
Sikkerhed
subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link


Feedback

Hvad siger folk om showet? Har du en kommentar? Send os en email, så vi ved, hvad vi gjorde godt, og hvad vi kan gøre bedre.

Den 21. feb 2007 lavede vi show for Frydenlundskolen:

Jeg har netop talt med Martin Bernhard fra Frydenlundskolen, som var med til at korrdinere arrangementet, onsdag den 21. februar. Han var meget glad og taknemmelig og vil gerne sige alle tak. Som I nok kan forestille jeg, er det ikke altid lige let at motivere eleverne for det, der foregår i klassen, men her oplevede han, at de var usædvanligt lydhøre og opmærksomme - både omkring biologi besøgsservice, fysikshow og studieformidling. Eleverne syntes, det var spændendene, det gjorde lærerne og han også, og han vil meget gerne have, at vi kan komme igen til næste år. Det eneste han ville ønske var, at han havde kunnet give lidt mere tid til specielt fysikshow, som han fornemmede var lidt pressede. De havde oprindeligt bedt mig om en times tid, men fik reelt kun en halv time på skolen. Det kan sikkert blive til mere næste gang. Også stor tak herfra til alle deltagere. Det er rart at alle bare stiller op og leverer varen uden problemer overhovedet. Vi må alle glæde os over, at arrangementet ikke lå 24 timer senere, for så var det sikkert røget i vasken. )

Den 13. nov 2006 lavede vi show 9 klasser fra Billund:

Fysik show: En stor succes. Alle var enige om at det havde været både spændende og sjovt. Eleverne var meget positivt overraskede over at de blev inddraget i forsøgene og synes at foredragsholderen på en humoristisk og underholdende måde formåede at forklare fysikken så de alle kunne forstå den.

Den 1. nov 2006 lavede vi show i Ribe:

Ville bare lige takke for et kanont show, det var virkelig lige noget ungerne kunne bruge. Tusind tusind tak for en dejlig dag :-) Knuz Tine It`s a good day every day :-)

Den 30. okt 2006 lavede vi show for Gjerndrup Friskole:

" Jeg vil bare sige tusinde tak for et godt, inspirerende og lærerigt show, som Nina og Lui leverede i går på Gjerndrup fri skole. De bedste hilsner Elisa Thomsen."

Den 18-21. sept 2006 lavede vi show for sproglige 7-9 klasser for Damhavens skole i Vejle:

"Jeg vil bare sige tak for fantastiske timer på Damhavens Skole. I gav ikke kun vore elever, men også lærerne en uforglemmelig og lærerig oplevelse. Vi vil helt sikkert benytte jeres tilbud en anden gang."

Den 1. marts 2006 lavede vi show for sproglige 2. g'ere fra Risskov:

"Tak til jer for et forrygende Fysikshow den 1. marts. De unge mennesker fik virkelig noget at tænke over - de lærte rigtig meget."

Den 9. marts var vi i Ålborg og lavede show for UNF:

"Tak for et meget inspirerende show hos UNF Aalborg d. 9. marts. Det var meget underholdende og jeg er sikker på vi meget gerne vil have jer på besøg til næste år. Jeg er især imponeret over den faglige formidlingsgrad, som jeg personligt synes er højere end ved Kemi-Show - så godt gået!"

Vi var den 1. november 2004 på besøg på Munkedamsgymnasiet i Kolding:

"Fysiklærerne har aldrig været i tvivl, nu er eleverne i de matematiske 2.g-klasser det heller ikke. Fysik er sjovt!"

Da vi i 2004 afholdte vores årlige workshop i fysik for 1. g'ere på Institut for Fysik og Astronomi var nogen af kommentarerne:

"Vi ved hvad i kunne gøre bedre næste år.....holde en workshop for 2. g'ere!! "

"Først og fremmest tak for en enorm spændende og lærerig workshop! I formåede virkelig at bringe jeres viden videre til os på en sjov måde. Så er det jo herligt at bruge sin ferie på at lære noget. Enormt sjove fysikshows, god pleje, interessante øvelser, samt en generel dejlig tone blandt eleverne og jer!

Stor tak til ELISA og STM, hvor jeg var så heldig at få lov til at bruge mine øvelsestimer. Dette skal være sagt, uden at forklejne hverken femtolaseren eller atom- og kernefysikken, som uden tvivl også ville have været enormt interessante. PS. Erik Lægsgaards cd er nået frem til Hjallerup. Også en tak til ham. Det bliver enormt sjovt at se på dem igen!

Da jeg mødte op på Universitetet for en uge, siden var mine fremtidsplaner ikke i fysikkens retning. Men jeg må tilstå at jeres intensive tre-dags-kursus har gjort mig meget i tvivl, så måske ses nogle af os om et par år!"